Nieuw & Jong Talent

Ben je muzikaal en heb je er altijd al van gedroomd om verder te komen dan de badkamer? Wellicht dat wij je verder kunnen helpen!

Wij zijn altijd op zoek naar nieuw en/of jong talent, dat graag eens een eigen single wil opnemen. Eigen muziek, een cover, piano, gitaar erbij ? Het is allemaal mogelijk. Wij geven eerlijk advies over de kansen en mogelijkheden (welke uiteraard altijd een mening betreft) en zullen samen kijken welke richting we op kunnen.

Voor nieuw en/of jong talent willen wij in onze vrije uren graag tijd maken voor een eerste opname en om te kijken hoever we samen kunnen komen. Dit betekent kosteloos een eerste demo opnemen! Enige eis die wij stellen: kwaliteit. Als wij erin geloven, dan gaan we ervoor!

Wij zijn geen management-bureau, maar wij hebben wel de mogelijkheden om een nieuw talent met de juiste mensen in contact te brengen.

Klinkt dit alles interessant, laat het ons weten via het contactformulier, bel ons op of stuur een mail (liefst met korte demo) naar info@maxxive.com .


Design: MaXxive Media - Hosting: Aspage Automatisering - 2012/2024