Opnames

MaXxive Productions gebruikt Condensator en Dynamische MicrofoonsMaXxive Productions is voornamelijk gespecialiseerd in het opnemen van instrumenten (akoestische gitaar, elektrische gitaar, bassgitaar, saxofoon, etc etc), vocalen en digitale instrumenten, zoals synthesizers en allerhande midi-apparatuur. Hierbij wordt gebruik gemaakt van hoogstaande (rand-) apparatuur, microfoons, audiokaarten, software en plugins, waardoor de kwaliteit hoog is en hoog blijft.

De opnames gebeuren hoofdzakelijk in een speciaal op de akoestiek afgestemde opnameruimte, waardoor allerhande frequenties en bijgeluiden optimaal worden ontweken. Ook hierdoor is de kwaliteit gewaarborgd.

Voor zangers en zangeressen die geen eigen band of geluidsband hebben, zijn er vele standaard geluidsbanden aanwezig. Eventueel kan er een geluidsband op maat gemaakt worden, bijvoorbeeld op de juiste toonhoogte, door middel van de vele midi-bestanden welke wij reeds op voorraad hebben. Uiteraard klinken deze midi-bestanden niet meer als midi, zodra wij er mee klaar zijn. Deze gebruiken wij enkel als basis!

Echter, ook voor opnames met een complete band kunt u bij ons terecht. Deze opnames zullen dan niet in Reeuwijk, maar in Rotterdam gemaakt worden. Dit gebeurt bij een collega studio, waar wij reeds lange tijd, goede ervaringen mee hebben. Uiteraard werkt u nog steeds met de mensen van MaXxive Productions, maar in de studioruimte en met opname-apparatuur van onze collega’s. Wij wijken uit naar deze ruimte voor band opnames, omdat in Rotterdam de gehele band met elkaar tegelijkertijd kan spelen. Dit brengt een extra chemie met zich mee, waardoor het uiteindelijke product vele malen beter is, dan wanneer men alles afzonderlijk in zou spelen. Uiteraard is het ook mogelijk om een complete band bij MaXxive Productions in Reeuwijk op te nemen, echter, de drums zullen dan digitaal zijn. Perfect voor bands zonder drummer!

De opnames worden afgeleverd op audio-CD, WAV of MP3 (afhankelijk van wensen en doelen), met de hoogst mogelijke kwaliteit. Hierdoor is de nabewerking een stuk eenvoudiger. Deze nabewerking kunnen wij ook voor u uitvoeren. Zie hiervoor de pagina mixen.

Voor meer informatie, kunt u via het contactformulier contact opnemen met ons.


Design: MaXxive Media - Hosting: Aspage Automatisering - 2012/2024