Sounds Of Fall

( 14-10-2014 )

MaXxive Productions is gevraagd om op Sounds Of Fall de gehele avond het geluid te verzorgen als geluidstechnicus.

Sounds Of Fall is een prog-metal festival met 4 verschillende metal bands, elk met een eigen genre. De bands van deze avond zijn:

– Overhaul (Jonge prog-metal band uit Eindhoven)
– Chaotic Silence (Prog math metal band uit Purmerend)
– Adeia (Avantgarde Prog Metal)
– Mind:Soul (Prog metal band)

Elke band zal deze avond eenmalig een speciale set spelen, speciaal voor Sounds Of Fall. Zo zal Mind:Soul het gehele debut album integraal spelen en zal Adeia een aantal nog niet uitgebrachte nummers ten gehore brengen!

Kaarten zijn te koop via Freia Music en kosten € 10,00 in de pre-sales en € 12,50 aan de deur

Be there!

TDW album released!

( 23-05-2014 )

Finally, after months of preparations and working together with Tom De Wit, the album is finally done and ready to be released into the world!

The album is a mix of heavy guitars, beautiful melodies and well written lyrics. There are 2 version: The Free, Online version, with 8 songs in a download or the CD-version with 3 additional songs, beautiful artwork by Maarten Gunsing and all in a 10″ case!

Want to order/download already? Go to http://www.tdwmusic.com/20-05-2014-the-day-has-come/. Want to win the album! That’s possible too! Go to http://t.co/HQRbsJJBSx, become a fan of the MaXxive and TDW Facebook page and (if you like, for more chances to win) tweet about the raffle!

Added to this post is the video for the first single of the album: Chameleon. Enjoy and good luck!

Eindelijk, na maanden van voorbereiden and samenwerking met Tom De Wit is het album helemaal af en klaar om de wereld ingeslingerd te worden!

Het is een album met stevige gitaren, mooie melodieën en goed geschreven lyrics. Er zijn 2 versies beschikbaar: De gratis, online versie met 8 nummers om te downloaden of de CD-versie met 3 extra nummers, schitterend artwork door Maarten Gunsing en dit alles in een 10″ lp-single hoes!

Wil je gelijk bestellen/downloaden? Ga naar http://www.tdwmusic.com/20-05-2014-the-day-has-come/. Wil je kans maken om het album te winnen? Ook dat is mogelijk! Ga naar http://t.co/HQRbsJJBSx, like onze Facebook pagina’s (en tweet, als je meer kans wilt maken) over de verloting!

Toegevoegd aan dit nieuwsbericht is video voor de eerste single van het album: Chameleon. Veel plezier en succes!

 

 

Release new TDW Album

( 14-04-2014 )

Exciting news! Finally, the pre-mastering phase of the new TDW album is done! MaXxive Productions is assigned to co-produce and master this album and all the songs have been mixed and the first testmasters have been done!

Release date for this album will be…… May 20th 2014!

Spannend nieuws! Eindelijk, het pre-master stadium is afgrond voor het nieuwe TDW album! MaXxive Productions is tot co-producer en masteraar gebombardeerd en alle songs zijn gemixed en de eerste testmasters zijn goedgekeurd!

Release datum voor dit album is….. 20 mei 2014!

Prijswinnaar Bram Kerstens

( 12-02-2014 )

Vorig jaar augustus heeft MaXxive Productions via Facebook een Like & Share actie gehouden. Hieruit zijn 2 prijswinnaars gekomen. De eerste was Esmeralda de Keijzer en ook de tweede prijswinnaar, Bram Kerstens, heeft zijn eigen gekozen liedje opgenomen en er zelf een leuk filmpje bijgemaakt!

Wij feliciteren Bram met dit mooie resultaat!

MaXxive Productions co-produced/masterd TDW album

( 18-11-2013 )

MaXxive Productions is officieel co-producer van het aankomende TDW album: Music To Stand Around And Feel Awkward To!

Het zal in eerste instantie een internet-album worden, vol catchy melodieen, zware riffs en gewoon geweldige tracks!

We zijn trots dat we hier deel van uit mogen maken! Houd onze site of onze Facebook-pagina in de gaten!

httpvh://www.youtube.com/watch?v=hwqCa0QIcJc

Prijswinnares Esmeralda de Keijzer

( 15-09-2013 )

Via onze Facebook pagina hebben wij in augustus 2013 een Like & Share actie gehouden. Eén van de prijswinnaars van deze actie was Esmeralda de Keijzer!

Zojuist hebben wij haar opgenomen track online geplaatst op onze website! Nieuwsgierig? Klik hier!

Nieuw jaar, nieuw project, nieuwe zanger?

( 03-01-2013 )

Om te beginnen willen wij van MaXxive Productions iedereen een gezond, muzikaal en succesvol 2013 toewensen!

Natuurlijk blijven wij ook niet stilzitten en voor een tweetal projecten, zijn wij op zoek naar een goede rockzanger! Een met een stem, die ook overeind blijft zodra er de hoogte in gegaan moet worden.

Ken of ben jij deze zanger, laat iets weten! Wat is er leuker dan samen muziek maken?

De vinder van de juiste zanger en/of de juiste zanger kan uiteraard een tegenprestatie verwachten!

Prettige feestdagen

( 24-12-2012 )

MaXxive Productions wil alle klanten, leveranciers, partners, vrienden, familie, artiesten, bands, zangers, zangeressen en fans hele fijne kerstdagen en een voorspoedig, gezond en succesvol 2013 toewensen!

Allemaal gezond 2013 in met veel muzikaliteit!

MaXxive Productions

Toontrack – EZkeys Grand Piano

( 13-03-2012 )

Toontrack heeft vandaag een nieuw product gelanceerd: Toontrack EZkeys Grand Piano.

Het is een product uit de (welbekende) EZ reeks en zorgt er hiermee voor dat een op het oog ingewikkelde taak, uiterst eenvoudig uitgevoerd kan worden.

Toontrack EZkeys Grand Piano is een nieuwe tool, waarbij de piano centraal staat en speciaal geschikt is voor songwriters. Op relatief eenvoudige manier zijn er akkoorden achter elkaar te ‘plakken’ waardoor geheel naar wens een muziekstuk is te creeëren.

Dit product kan gebruikt worden om snel een piano partij bij uw huidige compositie te voegen, of om de juiste pianopartij bij de melodie in uw hoofd te schrijven.

Kortom: een echte tool voor de componisten onder ons!

Toontrack – EZkeys Grand Piano.

Nieuwe Audio Samples

( 21-02-2012 )

Er zijn nieuwe en betere audiosamples geplaatst op de desbetreffende pagina’s.

Om het voor u nog makkelijker te maken om snel samples te beluisteren, kunt u gebruik maken van het menu aan de rechterkant.

Design: MaXxive Media - Hosting Aspage Automatisering - 2012/2024