Uitwisselen bestanden

Voor het uitwisselen van grote audio bestanden (vaak 10MB per minuut, per track) maken wij gebruik van Dropbox.

Wat is dropbox?
Dropbox is een klein programma dat u installeert onder Windows, Mac OSX of Linux. U wijst een locatie toe en alles in deze locatie wordt beveiligd online geplaatst. Overal waar u met uw Dropbox account inlogt, kunt u uw bestanden bereiken. Maar er is meer!

U kunt ook mappen delen! Zo maken wij gebruik van gedeelde mappen met al onze klanten en partners. Alles wat in de gedeelde map gezet wordt, wordt automatisch gesynchroniseerd tussen beide partijen. U heeft een aantal tracks klaar? Plaats ze in de map die u gedeeld heeft met MaXxive Productions en wij ontvangen deze bestanden automatisch. Als wij klaar zijn met de werkzaamheden of willen u tussentijdse versies laten horen, dan plaatsen wij onze bestanden terug in de Dropbox en u ontvangt deze ook automatisch. U heeft er geen omkijken meer naar!

Ook interesse in Dropbox? Klik op deze link en maak nu uw gratis account aan!

U kunt een map met ons delen door het adres rene@maxxive.com in te voeren! Dit doet u door op de website van Dropbox in te loggen, een map aan te maken, rechtsklikken op deze nieuwe map en dan te kiezen voor ‘Invite to folder’. Dit kan ook vanuit Windows zelf!


Design: MaXxive Media - Hosting: Aspage Automatisering - 2012/2024