Portfolio

Websites

 

equisaband.com

De meest recente website die MaXxive Media ontwerpen heeft, is de website van Equisa, een nieuwe female-fronted metalband. Maar met deze term doen we de band te kort! Want ze zijn meer dan enkel female-fronted metal! De band bestaat uit Sebas Honing, Petra Honing, Joost Doesburg en Raymond Otterspeer.

Tevens wordt er op dit moment gewerkt aan een nieuw design, die meer aansluit bij de vormgeving van hun laatste CD: Strange Release.

 

marcelabovio.com[1]

De inmiddels wereldberoemde zangeres Marcela Bovio (Stream of Passion, ex-Elfonia, Ayreon) besloot om samen te werken met MaXxive Media om voor haar een persoonlijke website te ontwerpen. Begin januari 2007 werd de website gelanceerd.

De website had rond de 3000 bezoekers per maand, maar wordt op dit moment niet meer onderhouden.

 

 

 

davymickers.com[1]

Davy Mickers (ex-Stream of Passion, ex-Unwritten Pages) contacteerde MaXxive Media om de mogelijkheden te bekijken voor zijn eigen, persoonlijke website. De website bevatte al zijn werk tot dan toe, zijn (muzikale) kalender, nieuws, foto’s en natuurlijk muziek!

Omdat Davy Mickers’ (muzikale) leven drastisch veranderd is, wordt de site niet meer actief onderhouden. Echter, de site staat nog steeds online voor referenties en informatie voor mensen die geinteresseerd zijn.

 

 

ladylau.com[1]

MaXxive Media heeft de website voor LadyLau ontworpen. LadyLau is een allround vocaliste. Haar eerste demo (EP1) werd geproduceerd door Joost van den Broek (ex- After Forever), wat al aangeeft wat een talent LadyLau is!

 

 

 

 

johanvanstratum.com[1]

Omdat Johan van Stratum (Stream of Passion, Agitator, ForceFeed, Ratcom) onder de indruk was van de websites van zijn (ex-)bandleden Davy Mickers en Marcela Bovio, besloot ook Johan dat MaXxive Media de perfecte partner was om zijn website te laten ontwerpen.

Echter, door tijdgebrek is de site nooit van de grond gekomen. Maar de domeinnamen zijn er! Dus wie weet in de toekomst…

 

 

Fotografie

Concert-fotografie

17-04-2007 – After Forever – Tivoli (Utrecht)
23-03-2007 – Classics in Rock – Ahoy (Rotterdam)
28-01-2007 – Stream of Passion Fanmeet – De Peppel (Zeist NL)
25-01-2007 – Elister – Lucky & Co (Rijssen NL)
21-01-2007 – Stream of Passion – Biebob (Turnhout BE)
14-10-2006 – Stream of Passion – Circo Volador (Mexico City Mexico)
07-07-2006 – Stream of Passion – Podium (Hardenberg NL)
22-06-2006 – Stream of Passion – Paard (Den Haag NL)

Photoshoots

10-02-2007 – Photoshoot Nathaly @ Studio MaXXive
05-05-2006 – Photoshoot Davy Mickers (NL)


Design: MaXxive Media - Hosting: Aspage Automatisering - 2012/2023