Studio

Cubase WorkstationOnze studio bestaat vooral uit digitale apparatuur met uitzondering van enkele analoge apparaten.

Wij maken gebruik  van Soundcraft Mengtafels (Soundcraft M8), M-Audio audio-interfaces, Shure Beta 58a dynamische microfoon, SE Electronic 2200A condensator microfoon, de volledige versie van Cubase 7 en een selectie van de bestklinkende plugins en VST instruments, zoals Superior drummer en dergelijke.

Onze studio computer maakt gebruikt van een QuadCore Intel processor, draaiende op 2.4 Ghz met 4GB intern geheugen. Het heeft Windows 8 64-bits als besturingssysteem, voor nog meer flexibiliteit.

Onze opnames (zang/vocalen, gitaren en dergelijke) worden opgenomen in een door ons zelf ontworpen ‘vocal booth’. Deze booth is volledig soundproof en afgesteld op de best mogelijk akoestiek. Het is afgewerkt met geluidswerend en absorberend materiaal van de hoogste kwaliteit en er is een raam naar buiten aanwezig voor het nodige daglicht. Dit werkt stukken prettiger dan een ‘donker en kil hok’.

De combinatie van hardware, software en de ideale ruimte voor opnames zorgen voor een zeer uitgebreid scala aan mogelijkheden voor onze opnames, bewerkingen, mixes en masters. U bent gegarandeerd van een goed eindresultaat!


Design: MaXxive Media - Hosting: Aspage Automatisering - 2012/2024